Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ με Σπύρο Καπράλο

O Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος συνάντησε τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ και Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, Σπύρος Καπράλος στο Προεδρικό Μέγαρο του Μπακού.

Ο Aζέρος Πρόεδρος αρχικά συνεχάρη τον Σπύρο Καπράλο για την εκλογή του ως Προέδρου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δράσεις του και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις για την 30ή επέτειο της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής του Αζερμπαϊτζάν.

Υπενθύμισε με ικανοποίηση τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που έγιναν στο Μπακού το 2015, υπογράμμισε τη σημασία αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης και χαιρέτισε τον ρόλο του Σπύρου Καπράλου στη διοργάνωση των αγώνων.

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τα καλά λόγια, ο κ. Σπύρος Καπράλος μετέφερε αρχικά τα συγχαρητήριά του με την ευκαιρία της 30ής επετείου της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής του Αζερμπαϊτζάν. Τονίζοντας τη σημασία των Πρώτων Ευρωπαϊκών Αγώνων, ο Σπύρος Καπράλος επισήμανε την εξαιρετική διοργάνωση και τον ρόλο του αρχηγού του κράτους σε αυτήν.

Είπε ότι το Αζερμπαϊτζάν ήταν άξιος οικοδεσπότης αυτής της εκδήλωσης που συνέβαλε σημαντικά στην αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής οικογένειας.

Ο Πρόεδρος Αλίγεφ ευχαρίστησε για τα συγχαρητήρια και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι σχέσεις μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται με επιτυχία.

backtotop