
Διεθνείς επαφές του Προέδρου της ΕΟΕ στο Μπουένος Αιρες
Μία σειρά από συναντήσεις με μέλη της διεθνούς Ολυμπιακής και αθλητικής οικογένειας είχαν στο Μπουένος Άιρες, πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Buenos Aires 2018, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης. Ο Σπύρος Καπράλος είχε συνάντηση με τον τέως Πρόεδρο της ΔΟΕ που εμπνεύστηκε τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Ζακ Ρογκ.
Επίσης οι κύριοι Καπράλος και Κολυμπάδης, συναντήθηκαν με το νέο Πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ρωσίας Stanislav Pozdnyakov παρουσία του Πρόεδρου της ΕΦΙΠ Μανώλη Κατσιαδάκη καθώς και με την Ανδρούλλα Βασιλείου.
Στη συνάντηση με την Κύπρια πρώην Επίτροπο της Ευρώπης που πήρε το βραβείο της ΔΟΕ «Γυναίκες και Αθλητισμός 2017», παρέστησαν και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ντίνος Μιχαηλίδης, αλλά και η Πρόεδρος της Επιτροπής «Αθλητισμός και Γυναίκα» της ΕΟΕ Ξένια Αργειτάκη.
Στο Μπουένος Αϊρες είναι και άλλοι Ελληνες, όπως η Αντιπρόεδρος της ΕΘΝΟΑ Κυριακή Ουδατζή, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, η πρωταθλήτρια του σκι Μαρία Ντάνου, αλλά και η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Ντόρα Πάλλη.