Συνάντηση με τον John Catsimatidis στη Νέα Υόρκη για τη στήριξη της Team Hellas

Σημαντική συνάντηση με τον διακεκριμένο Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία John Catsimatidis είχαν στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Ισίδωρος Κούβελος, και η πρώην Υπουργός Εξωτερικών, κα Ντόρα Μπακογιάννη, με επίκεντρο τη στήριξη της Team Hellas στην πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας και η δυνατότητα ουσιαστικής συμβολής της ελληνικής ομογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες στην ενίσχυση της Ολυμπιακής προετοιμασίας των Ελλήνων αθλητών.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη σημασία της κινητοποίησης επιφανών προσωπικοτήτων της ελληνικής Διασποράς, με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου υποστήριξης της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας ενόψει του LA28.

Ο κ. Catsimatidis εξέφρασε την έμπρακτη υποστήριξή του στην προσπάθεια αυτή και δεσμεύτηκε να στηρίξει την Team Hellas στην πορεία προς το Λος Άντζελες, συμβάλλοντας στην κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση της ελληνικής Ολυμπιακής παρουσίας το 2028.

backtotop