Τρεις Ελληνες στις Επιτροπές των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών

Saturday, November 27, 2021 - 06:23

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία στο Samorin της Σλοβακίας, το 41ο Σεμινάριο των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC) , το πρώτο που έγινε με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο, να είναι Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.
Κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών ανακοινώθηκε και η σύνθεση των Επιτροπών της EOC με την τιμητική συμμετοχή τριών Ελλήνων, των μελών της Ολομέλειας της ΕΟΕ Νίκου Ιατρού και Αλεξάνδρας Πάλλη και του τεχνικού συμβούλου Στράτου Καρέτου.
Στην Επιτροπή για τα Eυρωπαϊκά Ολυμπιακά Φεστιβάλ Νέων, μετέχει ο Στράτος Καρέτος. Στην Επιτροπή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας μετέχει ο Νίκος Ιατρού και στην Επιτροπή Αειφορίας και Ενεργής Κοινωνία η Αλεξάνδρα Πάλλη.
Ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος υπογράμμισε την ανάγκη για όλες τις Επιτροπές να είναι πιο ενεργές και να αξιοποιήσουν τις διαδικτυακές πλατφόρμες για να πραγματοποιήσουν περισσότερες συναντήσεις για να διευκολύνουν το έργο τους. Το πρώτο τους καθήκον είναι να προετοιμάσουν τις αντίστοιχες ενότητες του στρατηγικού σχεδίου της EOC για την περίοδο 2020-2030.