Ο Ibrahim Al Hussein είναι ο πρόσφυγας - Λαμπαδηδρόμος

Friday, April 22, 2016 - 15:19

Ο 27χρονος Ibrahim Al Hussein, Σύρος αναγνωρισμένος πρόσφυγας αθλητής, είναι ο Λαμπαδηδρόμος που θα κρατήσει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας του Ελαιώνα τη Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου στις 19.20.
Ο κ. έχει αθλητικό υπόβαθρο, με συμμετοχές και διακρίσεις στην κολύμβηση και στο τζούντο στη Συρία. Στην Ελλάδα βρίσκεται από το 2014. Είναι μέλος της ομάδας μπάσκετ Αμαρουσίου (καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο) και παράλληλα, προπονείται στην κολύμβηση με τον Σύλλογο Προσαρμοσμένων Αθλημάτων “Πρωτοπόροι”, το αθλητικό σωματείο του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ALMA”.
Εκτενές πορτραίτο του κ. Ibrahim Al Hussein μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση tracks.unhcr.org (αγγλικά) και www.unhcr.gr (ελληνικά), ιστοσελίδες της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (United Nations High Commissioner for Refugees).

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 26 Απριλίου, οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία θα έχουν πρόσβαση στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας στον Ελαιώνα, για να καλύψουν τον πρόσφυγα που θα τρέξει ως Λαμπαδηδρόμος.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν πρέπει να το δηλώσουν με mail στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ως τη Δευτέρα στις 12:00, στο press@hoc.gr, γράφοντας ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου και το μέσο που εκπροσωπούν, για να πάρουν τη σχετική άδεια.