Την Πέμπτη το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Σταματόπουλο

Wednesday, January 11, 2017 - 12:52

Ο Γιάννης Σταματόπουλος αφιέρωσε τη ζωή του στον ελληνικό στίβο, πάντα κοντά στις αθλήτριες και τους αθλητές, είχε την ευθύνη των εθνικών μας ομάδων και με την καλοσύνη του, την ευγένεια και τις σωστές αποφάσεις του είχε καθοριστική συμβολή στις μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού στίβου, όλα τα προηγούμενα χρόνια. Μια ζωή ταγμένη στον κλασικό αθλητισμό τον οποίο υπηρέτησε από κάθε θέση που κατέλαβε στην μακρόχρονη πορεία του. Ακόμη και αυτή τη δύσκολη στιγμή του αποχαιρετισμού, η θέλησή του, μέσω των οικείων του, είναι η προσφορά σε αυτό που αγάπησε. Τον Στίβο.
Έτσι λοιπόν η οικογένειά του, η σύζυγός του Όλγα και τα παιδιά του Δημήτρης, Νάγια και Χάρης καθώς και τα αδέλφια του Βιολέτα, Πόπη και Άκης, Άντα, επιθυμούν αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο λογαριασμό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου (Alpha Bank IBAN GR6001405330533002002002433) «για την ενίσχυση αθλητριών και αθλητών του στίβου».
Η πράξη αυτή είναι το επιστέγασμα, η επαλήθευση όλων αυτών που καταγράφονται στα εκατοντάδες συλλυπητήρια μηνύματα χαρακτηρίζοντάς τον ακούραστο εργάτη του στίβου με ανυστερόβουλη προσφορά, αξιοπρέπεια, καλοσύνη, σοβαρότητα κι ευγένεια, υπηρετώντας το χώρο του Αθλητισμού με υποδειγματικό ήθος και συνέπεια.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 13:00 στον ιερό Ναό Παντάνασσας Πατρών.

?> ?>